top of page
Netherlands Color V.png
Pinheiros Altos banner.jpg

Pinheiros Altos

26 - 30 Oct 2021

Belgium Color V.png

Wat is het?

Is een wedstrijd voor tweetallen (ja, ook echtparen, bijvoorbeeld) die haar hoogtepunt dit jaar vindt op Pinheiros Altos in de Algarve, Portugal. Een veeleisende 27 holes Championship Course daagt u uit, het luxe hotel (met spa) nodigt uit tot ontspanning.

Het beste van het verhaal is niet dat dit in oktober doorgaat (op een ogenblik dat het stevig guur kan zijn in de herfstige Lage Landen). Neen, het allerbeste is dat de finalisten – volledig gratis – 4 dagen als echte pro’s worden behandeld: verkenningsronde, 2 wedstrijdrondes, telkens met lunch op de baan en een volledig verzorgd diner. Nu ja, behalve die ene keer dan, bij de prijsuitreiking. Dan doen we nog iets extra :-)

Hoe werkt het?

Als vrije golfer speel je Open wedstrijden mee (de kalender vind je hier) met een vaste partner (naar keuze)

Als lid van een golfclub, speel je Members Only wedstrijden mee, maar niets houdt je tegen om ook Open wedstrijden mee te lopen, om zo je kansen te verhogen.

Kansen? Ja, op de Nationale Finale. Want het zijn je 3 beste resultaten die meetellen, aantal deelnames aan kwalificatiewedstrijden is onbeperkt.

De Nationale Finale

De plaatsen zijn beperkt (volledig reglement hier na te lezen), en hoe vaker je inschrijft en meeloopt, hoe meer kansen op een resultaat dat jou dat felbegeerde ticket voor de Nationale Finale oplevert.

Die wordt op een vrije dag (weekend of feestdag) gespeeld op een topbaan in Nederland of België, de greenfee daar krijg je alvast door ons aangeboden.

Eén wedstrijd.

De Internationale Finale

Eén winnaar, twee golfers die de Internationale Finale spelen in de Algarve

=> vlucht & transport golftas

=> transferts van en naar de luchthaven van Faro

=> verblijf, golf, ontbijt, lunch en diner

Op de hoogte blijven?

Schrijf je hier in voor onze mailinglijst - enne... wij haten spam evenveel als dat jij dat doet, we sturen je alleen de noodzakelijke dingen en uiteraard kan je te allen tijde uitschrijven!

bottom of page